Karadeniz Ereğli Organize ve Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulu bulunan Tat Metal'in Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ile ortağı Hayrettin Yavuz tarafından Çolaklar mevkisine yaptırılan camide ilk namaz kılınırken devam eden çalışmaları Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan yerinde inceledi.

 

Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu tarafından cami girişinde karşılanan Kaymakam Çay ve Milletvekili Candan cami içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ve ortağı Hayrettin Yavuz’a duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’da Organize Sanayi Bölgesi Çolaklar mevkisine yapımı devam eden caminin ibadethaneye açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mayıs ayında temeli atılan caminin çalışmaları kısa sürede bitme noktasına geldi. İbadete açılan caminin eksikliklerinin de kısa sürede giderilmesinin ardından çevre düzenlemesi yapılacak. Bir kez daha Akın Tatoğlu ve Hayrettin Yavuz ailelerine hassasiyetlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)