Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak ve ilçelerindeki doktor ihtiyaçları, hastanelerin, toplum sağlığı merkezlerinin durumlarını ve sağlık alanındaki yatırımları görüşmek üzere beraberindeki heyetle Sağlık Bakanlığındaydı.

Özcan Ulupınar, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ile beraber Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

Ulupınar görüşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Zonguldak ve ilçelerindeki talepleri bakan Demircan’a ilettiklerini, Zonguldak Merkezde, Devrek’te ve diğer ilçelerde ihtiyaç duyulan doktor ve diğer sağlık çalışanları kadrosunun eksikliklerinin giderilmesi yönünde istekte bulunduklarını belirtti. Ayrıca yatırımları ve hastanelerin durumlarını da görüştüklerini dile getiren milletvekili Ulupınar, bakan Demircan’ın Zonguldak için yeni hastanenin ihalesinin de Mart ayında yapılacağını, en kısa sürede de hizmete girmesi için çalışacaklarını ifade ettiğini kaydetti.

Ulupınar, kendilerinin de talepler ile ilgili takipçi olacaklarını, hizmet için gereken neyse yapacaklarını söyleyerek, Zonguldaklı hemşerilerine saygılarını sundu.