Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Şimşek, ETÜD Daire Başkanı Dr.Necdet Biçer ilk olarak TTK Armutçuk Müessesesini ziyaret ettiler. Müessese Müdürü Ömer Demir, Müessese Müdür Yardımcısı Fazıl Uncu, ETÜD Başmühendisi Salih Atmaca, Sözleşmeli Sahalar Başmühendisi Sinan Candar ile görüşen TTK Genel Müdürü Burhan İnan daha sonra 2012 yılı yatırım programına alınan ikinci kuyunun yerinin tespiti için Kandilli Beldesi Buruncuk mevkisine gittiler.

BURUNCUK MEVKİSİNDE KARAR KILINDI

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, Genel Müdür Burhan İnan ve Genel Müdür Yardımcılarının Armutçuk'a yaptığı ziyaret ile ilgili şu bilgileri verdi. İlk olarak TTK Armutçuk Müessesesinde yapılan ziyaretin ardından 2012 yatırım programına alınan ve 2012 yılı içerisinde de çalışmalarına başlanacak olan yeni kuyu projesinin yeri için incelemede bulunuldu. Yapılan incelemelerde yeni yol güzergahının yapıldığı Kandilli-Kdz.Ereğli karayolunun Buruncuk mevkisinde karar kılındı.

UMUT EDİYORUZ Kİ 2 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Umut ediyoruz ki 2012 yılında başlayacak çalışmalar 2 yıl içerisinde tamamlanacak. TTK Genel Müdürü Burhan İnan ve yöneticiler daha sonra sendikamızı ziyaret ettiler. Kurumun ve çalışanların sorunlarını ilettik, çözümü konusunda önerilerimizi anlattık. Kurumumuzun yaşayabilmesi ve büyüyebilmesi için sendika olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

GENEL MÜDÜR BURHAN İNAN'A TEŞEKKÜR

Yine TTK'da ve Armutçuk'daki işçi açıklarının giderilmesi için sendikamız ve Genel Müdürlüğümüzün birlikte çalışmalarından duyduğumuz memnuniyeti bir kez daha dile getirmek istiyoruz. Gerek yeni kuyunun açılma çalışmaları olsun gerekse kurumun son durumu olsun Genel Müdürümüz Burhan İnan ve Genel Müdür Yardımcılarına teşekkür ediyoruz' dedi.

TTK Genel Müdürü Burhan İnan'ın da son dönemlerde başarılı çalışmalara imza atan Armutçuk Müessesesi ve GMİS Armutçuk Şubesi'ne teşekkür ettiği öğrenildi.