Kdz.Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, belediye sınırlarına dahil olan yeni mahallelerdeki çalışmalarına ağırlık verdi.

 

Karadeniz Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, özellikle kent merkezine dahil olan yeni mahallelerdeki çalışmalar hakkında bilgi verirken, Hamzafakıhlı, Dağlar, Sarıkokmaz, Kepez, Bölücek ve Topçalı Mahalleleri'nde yeni hat yapımı ve mevcut hat değişimleri çalışmaları yapılacak. Bütün hazırlıklarımız tamamlandı dedi.

2012 yılı planlamaları değerlendiren Koca, Hamzafakıhlı Mahallesi İçme ve Kullanma Suyu Şebeke Hattı ile Dağlar Mahallesi İçme ve Kullanma Suyu Şebeke Hattı yapımlarının gerçekleştirileceği 2012'de, Sarıkokmaz Mahallesi Sefa Cami Altı ile Devrek Yol Ayrımı arasında 3 bin metreküplük Q 400 milimetre ve Q 500 milimetrelik bin 500 metre uzunluğundaki Su Deposu Çıkış Hattı değişiminin yapılacağını söyledi.

Sarıkokmaz Mahallesi İhsan Likoğlu Sokak ile İsmail Mazlumcu Sokak arasında da 500 metreküplük Q 250 milimetrelik 750 metre uzunluğundaki Su Deposu Çıkış Hattı değişiminin yapılacağı çalışmalarda Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Kaynarca Terfi İstasyonu ile Belen Sanayi Karşısı'nında Q 355 milimetrelik 300 metre uzunluğundaki Delihakkı Hattı'nın değişimi de gerçekleştirileceği bilgisini veren Koca, Bölücek ve Topçalı Mahallelerinde bulunan mevcut İçme ve Kullanma Suyu Depoları'nın bakım ve onarımlarının da yapılacağını kaydetti.