Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren Kdz. Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği'nin (KEFSAD) 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği merkezinde yapılan kongre 49 üyenin 23'nün katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni yönetimin belirlendiği kongre ile değerlendirmelerde bulunan Dernek Başkanı Ozan Albayrak, Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurul toplantısı 16 Ekim 2011 Pazar günü Dernek Merkezimizde, kayıtlı 49 üyemizden 23' ünün katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantımızda 2 yıl süreyle görev yapacak Yönetim Kurulu üyeleri belirlenip, dernekler kanununa göre alınması gereken diğer kararlarda alınmış ve toplantımız birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanmıştır. 2011-2014 yılları arasında görev yapacak olan Yönetim Kurulumuz ve kendi adıma, göstermiş olduğunuz iyi niyet, güven ve ilgi için tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yapıcı fikirlerinizin bizlere ışık tutacağına ve derneğimizi daha ilerilere taşıyacağına olan inancım sonsuzdur. Daha iyiye, hep beraber sloganıyla, tüm üyelerimize sağlıklı, mutlu ve bol fotoğraflı günler dilerim dedi.
Öte yandan 5. Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetimi; Ozan Albayrak, Bertan Kunaç, Erman Yıldız, Dr. Yiğit Saraç, Aykan Kemal Özcan, Halit Berk Yabanabat, Seher Başoğul'dan oluştu.