Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) göreve yeni seçilen başkan ve  yönetim kurulu üyeleri bir çok kurum ve kuruluşu ziyaret ederken, odaya gelen ziyaretçileri de ağırlamayı sürdürüyor.

TSO bu konuda şu açıklamayı yaptı:

 Çarşamba günü Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurul Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Bşk Yrd Salih Topaloğlu ve Taha Kuyumcuoğlu Yönetim Kurul Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurul Üyeleri Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç ve Özgür Erdoğan, Meclis Katip Üyesi Suat Keleş Protokol ziyaretlerinde bulundular. Heyet Saat 14:00’da Zonguldak Tso Yönetim Kurul Başkanı Metin Demir ve Yöneticilerini Zonguldak Tso’da ziyaret etti ardından saat 15:00’da Zonguldak Valisi Ahmet Çınar makamında ziyaret edildi. Ziyarette Bölgemiz hakkında istişarede bulunuldu. Saat 16:00’da da Zonguldak İl Emniyet Müdürlü Metin Turanlı’ya makamında ziyaret gerçekleştirildi.

Çarşamba gün içinde Keleşler Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Keleş, TSO Yönetim Kurulu Eski Üyesi Muhammet Likoğlu, Er Lider Demir Çelik firması sahibi Aysel Manay, Türkiye Makam Şoförleri Derneği Batı Karadeniz Temsilcisi Cem Yaman ve Anka Metal Firma sahibi Aydın Demir hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Perşembe günü Odamız sanayicilerinden olan Özdemir Boru şirketi yetkilisi Fevzi Özdemir saat: 09:30’da ofisinde ziyaret edildi, ardından Tat Metal firması yetkilisi Akın Tatoğlu saat: 10:30’da Organize Sanayi Bölgesindeki tesisinde ziyaret edildi.

Aynı gün saat 12:30’da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ziyaret edildi. Yönetim Kurul Başkanı Arslan Keleş ziyarette Bölgemiz için son derece önemli olan Ereğli kampüsü konusunu dile getirildi. Konu ile ilgili ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelineceğine karar verildi. Aynı gün Bakka Genel Sekreteri Elif Acar da makamında ziyaret edildi.

Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyesi Salih kumaş Odamızı ziyaret etti. Kdz Ereğli Belediyesi Akp Meclis üyeleri Odamızı ziyaret etti. Kdz Ereğli Belediyesi CHP Meclis Üyeleri ziyarette bulundu.

Cuma günü sabah 09:00’da Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile başlayan ziyaretin ardından, saat 10:00’da Karadeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu’nu makamında ziyaret etti.  Saat 10:45’te Cumhuriyet Başsavcısı Ali Burak Uğur’u makamında ziyaret edildi.

Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanlık makamına da birçok ziyaret gerçekleştirildi. Saat 11:30 İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Saat 12:00’da Önceki dönem Meclis Üyesi Niyazi Özcan, saat 14:00’te Ahos Otel sahibi Engin Aygün, Tso Meclis Üyesi Sdç Sertaş Demirçelik firması sahibi Süreyya Sertaşı, Çiftgül Metal Yetkilisi Cem Gül, Emniyet Restaurant sahibi Erdinç Sarımsak, Yahyaoğlu Grup yetkilisi Ahmet Yahyaoğlu, Öztekin Metal Yetkilisi Nurullah Özdemir, Şirin Ereğli Restaurant sahibi ve Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz, Sac tüccarı Kenan Öztürk, Post ve Post Ajans sahibi Kurtuluş Ayyıldız, ziyarette bulundular. Şirin Ereğli Restaurant sahibi ve Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz ziyarette kendi üretimi olan kabak tatlılarını Oda Başkan ve Meclis Üyelerine hediye etti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ve Genel Sekreter Gafur Karalı ziyarette bulundular, ardından saat 15:30’da Kdz Ereğli 2. Noteri Ahmet Ateş, saat 16:00’da Kışla Sanayi Sitesi Yönetim Kurul Başkanı Fatih Bilir ve Yönetim Kurulu, TEb Bankası Müdürü Füsun Uysal, Avukat Adil Ateş, Kızılca Muhtarı Ekrem Bozkurt, Üyelerimiz Yazıcıoğlu Kuyumculuk Yetkilisi İrfan Yazıcıoğlu Yağmuroğlu şirketler Grubundan Hüseyin Yağmuroğlu Odamız Yöneticilerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.