Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimi MHP ve Şehit Aileleri Derneğine ziyaretlerde bulundu.
Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimi MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan'ı makamında ziyaret etti.
Yeni göreve geldiklerini ve ziyaret gezilerinde bulunduklarını söyleyen Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, "Yeni yönetimimizle beraber sizleri ziyarete geldik. Kaldığımız yerden yönetimimizle beraber hizmetlerimize devam edeceğiz. Yöresel derneklerimizin sayısı Zonguldak'ta fazla. Yöremizin kültürünü, geleneğini tanıtmaktır. Zonguldak'ta 10 bin civarında Yeniceli var. Yeniceli olan veya olmayan herkesi derneğimize üye olmaya bekliyoruz" dedi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Size ve yönetiminize yeni görevinizde başarılar diliyorum. Yenice'yi Zonguldak'ımızın dışından değil içinden bir yer olarak kabul ediyoruz. Yeniceli ve Yenice'li olmayan herkesi derneğimize kabul ediyoruz diyorsunuz sizlere bu konuda teşekkür ediyorum. MHP olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. Zonguldak Yenice'liler Derneği Başkanı MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan'a ahşap Yenice evi hediye etti.
Ardından Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ve yönetimi çalışmalarında başarılar dileyerek, "Şehit aileleri çok önemli bir derneğimiz. Temennimiz şehit sayımızın artmaması ve Zonguldak inşallah bu sayımızın artmaz. Bizimde amacımız Zonguldak'ımız da ahşaptan Yenice'li bir dernek yaptırmaktır. Yerimize inşallah kavuşacağız. Amacımız Yenice'yi insanlara tanıtmaktır. Bizlerde Zonguldak'ta yaptığımız görevin elçileriyiz. İnşallah Yenice'mizin tüm güzelliklerini herkese tanıtmak istiyoruz" dedi.
Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise "Size ve yeni yönetiminize görevinizde başarılar diliyorum. Bizler çok zor günler geçirdik. Bir kapıdan kovulduksak bir kapı açıldı bize. İnşallah en kısa zamanda derneğimiz yapılacak. Hizmetlerimizi elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyoruz. Yenice güzel bir yöremiz. Sizlere de bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'a ahşap Yenice evi hediye etti.