Kdz. Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren Yeniceliler Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinin 2 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirileceği bildirildi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli bir şekilde birlik ve beraberlik gecesini gerçekleştirmek amacıyla bir araya gelecek olan Yeniceliler Derneği,  hazırlıkları son aşamaya getirdi.

Kdz. Ereğli Yeniceliler Derneği Başkanı Şener Mısırlı bu yıl gerçekleştirilecek olan yemeğin daha görkemli bir şekilde yapılması için çok titiz bir şekilde çalıştıklarını kaydederek,  “Amacımız dayanışma ve kaynaşma ortamını düzenleyeceğimiz yemek ile daha da yukarılara taşımaktır.  Geçen yıllarda gerek katılım, gerekse içerik olarak herkesin taktirle, övgüyle bahsettiği bir yemek organize ettik. Bu yılda etkinliğimiz kapsamında sponsorlarımıza plaket ve teşekkür belgesi takdim edeceğiz. Gerek üyelerimiz, gerekse davetliler doyasıya bir şekilde eğlenerek,  bu coşkumuza ortak olacaklarına inancımız tamdır. Geceye Karabük ve Yenice'den çok sayıda misafirin katılması bekliyoruz. 2 Mayıs Cumartesi günü saat: 19.30’da Kdz. Ereğli Anatolya Düğün Salonunda gerçekleştirileceğimiz etkinliğe katılımın oldukça yoğun olmasını bekliyoruz" dedi. 

TEKİN'E ZİYARET 
Geceye katılacak olan misafirlerini tek tek ziyaret eden Mısırlı ve yönetim Kurulu Üyeleri, bugün ise Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, DEKAR Hazır Beton Sahibi Ali Dedekargınoğlu ile pek çok isim ile görüşerek etkinliğe davet etti.