İstanbul’da inşaat sektöründe marka olma yolunda ilerleyen Kdz. Ereğli’nin genç işadamları arasında yer alan Sezer Şahin’in sezon başı devir aldığı ve kısa sürede ciddi paralar harcayarak hizmete soktuğu Beach Aqua Park, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

 

İzmirlioğlu Huzur Evi karşısındaki Aqua Park’da yüzme havuzundan tutun da, su kayakları, hijyenik duş, tuvaletler ve plaj voleybol sahasına kadar her şeyin düşünüldüğü Aqua Park’ta şezlonglar başta olmak üzere bazı hizmetler ise ücretsiz olarak vatandaşa sağlanıyor.

 

Ailelerin çocukları ile kaliteli ve huzurlu bir ortamda günlerini geçirebilecekleri mekanda ayrıca gündüz saatlerinde kafeterya, akşam saatlerinde ise restaurant bölümü de hizmet verecek. Bölge halkının yıllardır beklediği ortamı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Doğup büyüdüğümüz memleketimize faydamız olması anlamına bu tür bir sosyal tesisi hizmete soktuk. İlk günden itibaren de ailelerin rahatlıkla gelebildiği huzurluca günlerini geçirebildikleri bir alanı oluşturduğumuzu görmek konuklarımız kadar bizleri de son derece memnun ediyor” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)