Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, dün basına açıklama yaptı.
AKP Zonguldak İL Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, AKP Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Ankara'da yaptığı görüşmeler konusunda şu bilgileri verdi:
"GENÇLİK KOLLARI GENEL
BAŞKANIMIZ GELECEK"
"4 Ağustos Salı günü, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin'in daveti üzerine Ankara'daydım. Genel Merkez'de yaptığımız görüşmede AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları'nın çalışmalarını değerlendirdik. Genel Başkanımız Şahin, benden 2011'de yapılacak genel seçimlere Gençlik Kolları'nı hazırlamamı ve seçim çalışmalarına başlamamı istedi.
Biz de bu doğrultuda İl Gençlik Kollarımızı, ilçe, belde ve mahalle kurullarımızı yeniden yapılandıracağız. Zonguldak'ta daha güçlü bir Gençlik Kolları Teşkilatı kurmak istiyoruz. Bu amaçla Genel Başkanımızı Zonguldak'ımıza davet ettik.13 Ağustos Perşembe günü Genel Başkanımız Şahin, yardımcılarıyla birlikte ilimize gelecek.
Ayrıca Bolu, Düzce, Bartın, Karabük, Sakarya, illerimizin gençlik kolları başkanları ve yönetimleri de programa katılacak. Konuklarımızı Bakacakkadı'da karşıladıktan sonra kentimizde çeşitli ziyaretler yağacağız."