Kdz.Ereğli'nin köklü kulüplerinden Yenimahallespor'un, 'Dayanışma Gecesi' 500 kişi kapasiteli özel ışıklandırma ve havalandırma sistemlerinin bulunduğu Damla Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

YENİ YÖNETİM
Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren ve yeni yönetimini oluşturan Yenimahallespor'da Başkanlığa Hakan Çınarar, 2. Başkanlığa Hamdi Ustaoğlu, Genel Kaptanlığa Erhan Genç, Saymanlığa Serdar Bakkaloğlu, Sekreterliğe Engin Okumuşoğlu, Lokal Müdürlüğüne Arif Erol, Lokal Müdür Yardımcılığına Temel Akman, Üyeliklere de Murat İşler ve Kaya Güloğlu'u getirilirken gecede açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Hakan Çınarer gerçekleştirdi.

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ
Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Çınarer, geceye katılan tüm konuklara da desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Yenimahallespor'un tarihinin yeraldığı sinevizyon gösterisinde kulübün eski yöneticileri, eski futbolcuları alkışlar eşliğinde izlenirken hayatını kaybeden yönetici ve futbolcular da uzun süre alkışlandı.

BAŞKANLARA VEFA
Yenimahallespor Yönetimi daha önce kulüpte görev almış kulüp başkanlarına da jest yaparak isimlerinin yazılı olduğu 67 numaralı formayı hediye ettiler. Formalar Özel Eroğlu, İrfan Erdem, İlyas kun, Okan Cimit, Ayhan Çelik, Süleyman Doğancıoğlu, Şevki Yılmaz, Ergün Özman, Tuncer Müftüoğlu, Zeki Oker, Mehmet Babaöz, İsmail Üstün, Orhan Oğuz, Ahmet Çınarer ve Hakan Çınarer'e şuanki yöneticiler tarafından katılımcıların alkışları eşliğinde takdim edildi.

ÇEYREK JEST!..
Takıma katkı sağlamak için gerçekleştirilen hediye çekilişinde ise ödüller arasında yeralan 2 çeyrek altın Metin Bulman ve Serdar Bakkaloğlu'nun biletine isabet etti. Bulman ve Bakkaloğlu hediyeyi kulübe bağışlaması katılımcıların alkışlarına neden oldu.

EREĞLİ'YE YENİ MEKAN
Kdz.Ereğli çarşı merkezinde yenilenen Dikmen Pasajında 500 kişi kapasiteli özel ışıklandırma, ses ve havalandırma sistemlerinin bulunduğu Ereğli sahil güzergahını da tam cephesinden gören Damla Düğün Salonu Yenimahallespor gecesi ile de faaliyete girdi.
Konukların, "Ereğli'ye yakışmış" dediği düğün salonu yetkililerine desteklerinden ötürü Yenimahallespor yöneticileri teşekkür etti.