Kdz. Ereğli'nin köklü kulüplerinden Yenimahallespor Kulübü  tekrar liglere katılabilmek için çalışmalarını sürdürürken Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye tarafından kulübe alınan malzemeleri kulüp yönetimine teslim etti.

 

Kulüp Başkanı Mehmet Peker ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. Başkan Posbıyık ise daha önce söz verdiği futbol takımının antrenman ve maç malzemelerini kulüp başkanına teslim etti. Kulüp Başkanı Mehmet Peker Başkan Posbıyık'a kulübe yaptığı katkılardan son derece memnun olduklarını ifade ederek Başkan Posbıyık'a teşekkür etti.

KULÜPLERİMİZE KATKI YAPMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

           Başkan Posbıyık ise Yenimahallespor Kulübü'nun Ereğli'nin spor tarihinde önemli bir yerinin olduğunu belirterek Biz belediye olarak bütün takımlarımıza imkanlarımız ve yetkilerimiz dahilinde destekte bulunuyoruz. Ben Ereğlispor Kulüp başkanıyım ama kendimi diğer kulüplerden de sorumlu duyuyorum. Bu nedenle gerek kulüplerimize gerekse okul takımlarımıza malzeme ulaşım gibi desteklerde bulunuyoruz. Gençlerimizin başarısı ve spor yapma isteği bizim mutlu ediyor. dedi.