Bölgenin köklü spor kulüplerinden Yenimahallespor’un eski ve yeni yöneticileri düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu, gece geç saatlere kadar renkli görüntüler verdi.

 

Yenimahallespor Kulüp Başkanı Oktay Demiroğlu tarafından Erdemir Mühendisler Derneği’nde verilen yemeğe katılım da oldukça yüksek oldu. 1966 Yılında kurulan bölgenin en köklü kulüpleri arasında yer alan Yenimahallespor’un eski ve yeni yöneticilerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Demiroğlu, Yenimahallespor’u parlak günlerine geri döndürmek istediklerini söyledi.

Birlik ve beraberliğin her zaman başarı getirdiğine vurgu yapan Kulüp Başkanı Demiroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“1966 yılında kurulan ve bölgemizin en köklü kulüpleri arasında yer alan Yenimahallespor sadece futbol olarak değil farklı branşlarda da aranan bir kulüptür. Futbol branşımızın yanı sıra zıpkınla balık avlama ve bilardoyu da dahil ettik. Önümüzdeki günlerde Basketbol ve Yelken ile ilgili de çalışmalarımız olacak ve bu spor dallarını da bünyemize katacağız. Bu gecemize gösterilen yakın ilgi bizleri son derece mutlu etti, destek veren yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum”

Gece geç saatlerde tamamlandı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)