Alaplı Anadolu Lisesi tarafından Yetenek Anadolu adlı yarışma programı düzenlendi.

Alaplı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Yetenek Anadolu adlı yarışma programı bir televizyon programında ilgiyle izlenen Yetenek Sizsiniz adlı programı aratmayan renkli görüntülere sahne oldu.
Jüri Üyeliklerini Ereğlili olan ünlü sanatçı Engin Atalay, Kdz.Ereğli Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Hakan Güner, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Hatice Buzlu Erhanlı ve Milli Takım Oyuncularından Antrenör Ömer Faruk Varlık'ın yaptığı programda birbirinden yetenekli 12 yarışmacı hünerlerini sergiledi.
Rap müzik, keman, karate, skeç, dans, şarkı ve big bags show üzerine hünerlerini sergileyen 12 yarışmacı salonu dolduran davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerin performansları davetlilerin yanı süre jüri üyelerinden de tam not alırken, yarışmada big bags şovuyla birinciliği Alperen Özgün elde ederken, ikinciliği dans ve şarkı gösterisi ile Deniz Çiv-Çağla Bilgici- Mertcan Gökkaya ve üçüncülüğü ise romantik şarkısıyla Emre Çakar-Recep Çırık elde etti.
Birinciliği elde eden Alperen Özgün, Nevşehir-Kapadokya da 3 günlük 5 yıldızlı otelde tatil kazanırken, İkinci ve üçüncü olan yarışmacılara ise bir alışveriş merkezinden hediye çeki kazandı.
Programda ayrıca ünlü sanatçı Engin Atalay ve Kdz.Ereğli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de mini bir konser verdi.
Alaplı Anadolu Lisesi Müdürü Cevat Çevik, sevgi ile ilgili şiir okurken, herşeyin özünün sevgiden geçtiğini söyledi.
Hiçbir insanın yeteneksiz yaratılmadığını belirten Çevik, Benim her zaman söylediğim bir söz vardır, hiç kimse yeteneksiz olarak yaratılmamıştır. Bu akşamki tercihlerimizde her birinin bir yetenek olduğunu ve bu yeteneklerini sergilediği sürece geliştirdiklerin de öz güvenini kazanacaklarını her toplandı da söylüyorum. Bu akşam bize destek veren jüri üyelerine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere de şükranlarını sunuyorum dedi.