Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Ak Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner başta olmak üzere kalabalık bir toplulukla karşılanan Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Faruk Özlü’ye Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin ile partililer eşlik etti.

Bu ziyaretle ilgili olarak Yığılca Belediyesi şu açıklamayı gönderdi:

Ak Parti ilçe teşkilatı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yü, Hoşafoğlu köyünde karşılayarak Yığılca'ya konvoy halinde giriş yaptılar. İlk olarak Yığılca Belediyesini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü burada " Yığılca'nın kendine has bir insanları var. Hatta bir gece saat 24.00 sıralarında saat geç oldu diyerek Hacıyeri köyüne gitmek istememiştim. Ancak herkes sizi bekliyor denildiğinde köye gittik. Birde baktım ki köy meydanı dolup taşmış çoluk çocuk herkes ayakta bizleri beklemiş. Dolayısı ile Yığılca'nın Ak Partiye verdiği destek oldukça büyük. Seçimlere girdiğimde ilk geldiğim yer Yığılca'dır. Milletvekili seçildim ilk defa Yığılca'ya geldim. Komisyon başkanı oldum Yığılca'ya geldim. Şimdi bakan oldum yine ilk defa Yığılca'ya geldim. Teşkilatımız ile beraber Bakanlığın bize verdiği yetki ile daha çok çalışacağız" dedi.

Yığılca Belediye başkanı Muzaffer Yiğit, "ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yığılca iyi bir bilen bakanımızsınız. Yığılca size verdiği değeri fazlası ile alıyor. Bu kadar dar bir zamanda bize de vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra Levent Yılgın ile Seda Bostan çiftlerinin düğününe katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü burada çiftlere nikah şahitliği yaptı. Programın ardından Bakan Özlü Ankara’ya döndü.