Başkan Yiğit görevde bulunduğu süre zarfında hayata geçirdiği bir çok proje ile  adından sıkça söz ettirirken, bir ilçe belediyesinin bu kadar hizmete yapabiliyor olması da şaşkınlık yarattı.

Sık sık Ankara’ya giden, deyim yerinde ise Ankara’da yatıp kalkan Başkan Yiğit, yapmayı planladığı her proje için gerekli ödeneği bir şekilde bulmasıyla da nam yapmış durumda.

 Başkan Yiğit, projeleri hayata geçirmek için, projeyi doğrudan ilgilendiren kurumlar ile temasa geçiyor gerekli ödeneği ve desteği kurduğu ikili ilişkilerle sağlıyor.

İlgili kurumlar ile ilk temasın ardından Başkan Yiğit, sıkı bir pazarlığa girerek proje maliyetinin ilgili kurumlar tarafından karşılanmasını sağlıyor ve bu şekilde milyonlarca lira değeri olan projeleri hayata geçiriyor.

Yığılca gibi küçük bir belediyenin altından kalmayacağı yatırımları hayata geçiren Başkan Yiğit, ilçenin birçok sorununu da çözerek ilçe halkının büyük takdirini kazanmaya devam ediyor.

Başkan Yiğit, 9 milyon 320 bin liralık İçme suyu ve kanalizasyon çalışmaları,  1 milyon 220 bin liralık Elektrik hatlarının yer altına alınması işi, 362 bin liralık Halı saha ve çevre düzenleme çalışmaları,39 bin 500 liralık Düzce Caddesi ışıklandırma çalışmaları ve500 bin liralık Ahmetçiler Deresi ıslah çalışmaları gibi büyük maliyetleri olan bir çok hizmeti ilçesine kazandırmak için gece gündüz çalışıyor ve bu hizmetlerin maliyetini çıkarmak için Ankara’nın yollarını aşındırıyor.