Yığılca'ya bağlı 39 köyün muhtarı Belediye toplantı salonunda Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıya Yığılca Muhtarlar Derneği Başkanı Haydar Er, İGM üyesi Hüseyin Yılgın, daire amirleri, bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlar Başkan Yiğit'in sorunların dinlenmesi ve çözüm noktalarının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirdiği bu toplantı adına memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.

 

“HALK ADAMI”

Muhtarlar ortak görüş olarak, şimdiye kadar Başkan Yiğit'in kapısından sorunlarını çözmeden hiç kimsenin geri çevrilmediğini, insancıl yardımsever kişiliği ile sadece ilçe merkezinde değil köylerde de çok sevildiğinin altını çizerek, "Bizim başkanımız halk adamı, kendini milletine adayan bir başkan. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçemizde en güzel temsil ettiğine yürekten inanıyoruz. O sadece merkezin değil 39 köyünde başkanı" ifadelerinde bulundular. Muhtarlar Derneği Başkanı Haydar Er'de "Başkanımızın muhtarlara verdiği önemi zaten biliyorduk. Bu toplantıyla bunu perçinledi" dedi.

 

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Başkan Yiğit'in toplantıya katılan muhtarların sorunlarını tek tek not aldığı gözlendi. Toplantıda ayrıca önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Bütün Şehir hakkında da görüş alışverişinde de bulunuldu. Toplantı hakkında Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "Bu tür toplantıları sivil toplum örgütlerimiz, halkımız, esnaflarımız gibi çeşitli guruplarla zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Bundan önceki toplantımızda STK Başkanlarımla bir araya gelmiştik. Onları dinledik, istişarelerde bulunduk. Bugünde 39 köyümüz ve 4 merkez mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Çok yararlı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Muhtarlarım bizim için önemli." ifadelerini kullandı.