Balıkesir Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’un Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’ i ziyaret  ettiği şöyle bildirildi:

Karşılıklı hoş bir ortamda geçen görüşmenin ardından iki başkan birlikte, ailesi Marmara Adalar da ikamet eden ve 09.10.2016 tarihinde Hakkari’ nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir’ in Yğılca’ nın Aydınyayla Köyünde oturan anne-babasına taziye ziyaretinde bulundular. Karşılarında başkanları gören anne baba duygulandılar ve hüzünlü bir sevinç yaşadılar. Her iki başkan da şehit ailesine gerek maddi gerekse manevi ne yapılabilecekse gerçekleşeceğine dair söz verdiler. Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy şehidin adına bir adet park ve bir adet çeşme sözü verdi. Başkan Aksoy Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’e de misafirperverliğinden ötürü de teşekkür etti.

Yığılca’nın gerek doğası gerekse insanıyla mükemmelliğine her sözünde dikkati çeken Başkan Aksoy, gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.