Ormanlı Beldesinde yaşanan sel felaketinin ardından yıkılan köprünün yapım çalışmalarında sona gelindi. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, yaptığı açıklamada, sel felaketinde zarar gören ayaklar nedeniyle kullanılamaz raporu verilen köprünün yıkılmasının ardından çalışmalara büyük bir hızla başlanıldığını söyledi.

 

“BİRİLERİ ATIP TUTTU”

Almanya’da bulunan Ormanlılılar Derneği ve belde esnaflarının desteği ile projenin hayata geçirildiğini kaydeden Başol, “Köprünün üst ayakları konuldu ve karşı bölüm ile bağlantısı sağlandı. Birileri atıp tutuyor. Köprüyü yıkıp yapamaz dediler ama biz köprüyü yıktık ve yaptık. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Destek verenlere teşekkür ediyoruz, Ormanlımızı çok güzel günler bekliyor” dedi.

 

MECLİS ÜYESİNİN AÇIKLAMASI

Belediye Meclis Üyeleri adına da açıklamada bulunan Varol Aksoy, “Bizlere bu yolda büyük cesaret veren Almanya Ormanlılılar Derneğimize ve esnafımıza müteşekkiriz. Yapılan hizmetleri baltalamaya çalışan aciz insanları da önce yüce rabbimize sonra da aziz Ormanlı halkına havale ediyoruz. Belediye başkanımız Bayram Başol’un köprü serüvenimizdeki üstün gayretinden dolayı da belediye meclisi olarak bir kez daha tebrik ediyoruz. Ormanlı Belediyesi inşallah yaptığımız planlar doğrultusunda çok daha güçlü belediye konumuna gelecek’’ sözleri ile konuştu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)