AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin Anayasa değişikliği refarandumuyla ilgili olarak başlattıkları çalışmalar çerçevesinde , Kdz. Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Vekili Ahmet Küçük’ü ziyaret ettikleri şöyle bildirildi.


Cevdet Civelek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.





16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Fatih Çakır ise istikrarın devamı için şoför esnafından destek istedi. Konuşmasında katlı otopark konusunda değinen Çakır “Katlı otopark ile konu bize gerek oda yöneticilerimiz ve gerekse buradaki durak başkanlarımız tarafından iletildiğinde çalışmalara başladık. Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ve Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal ile bir araya gelerek yıkımın durdurulması kararına vardık. Katlı otoparktaki şoför esnafımızın da uygun göreceği, kabul edeceği yeni bir yer bulununcaya kadar bu konu gündeme gelmeyecektir. Bu yüzden gönlünüz ferah olsun” dedi.


Ziyarete AK Parti Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanlarından Yeminli Mali Müşavir Erol Şahin’de yer aldı.