Zonguldak'ta yıldırımın düştüğü ağaç parçalandı.
Zonguldak'ın Tepebaşı Mahallesi Rüzgarlı Caddesi'nde gece 01.00 sıralarında Rüzgarlımeşe Aile Mezarlığı'nda bulunan bir ağaca yıldırım düştü. Yıldırımın düştüğü ağacın ortasında yarıklar oluşurken, ağacın bazı dalları da yola düştü. Mezarlığın hemen alt kısmında bulunan Ayten Çolak ve Mehmet Çolak'a ait evin camı da yıldırımın düşmesi sonucu yüksek sesten dolayı kırıldı. Ayrıca yıldırımın düştüğü yerin 20 metre aşağısında bulunan marketinde elektrik saati patladı.
Ayten ve Mehmet Çelik çifti, sabah kalktıklarında evlerinin camının kırıldığını fark ederek, camı tekrar taktırdı. Market sahibi Deniz Çelik ise, sabah saatlerinde dükkanı açmak için kalktığında yolda kopan ağacın dalı dalları olduğunu söyledi. Dükkanının da elektriğinin olmadığını fark eden Çelik, elektrik saatinin de patladığını söyledi. Çelik, Gece saatlerinde mezarlığa yıldırım düştü. Ben gece uyuyordum. O sesle yataktan kalktım. Deprem oluyor sandık. Sabah dükkana giderken, ağacın dallarının yola düştüğünü gördüm. Dükkanımda da elektrikler yoktu, elektrik saatim de yıldırım nedeniyle patlamış. Allah'tan can kaybı yok dedi.
Öte yandan mahalle sakinleri de, yıldırımın düştüğü yerin 50 metre yukarısında caminin bulunduğunu ve yıldırımın bu kadar yakına düşmesine şaşırdıklarını söylediler.