Lise son sınıfta okuyan oğlunu hergün okula götürüp getiren epilepsi krizi geçirdiği için okulda ders boyunca da bekleyen, hiçbir yerden geliri olmayan 2 çocuk annesi Şennur Demircan yılın annesi adayı gösterildi.

Türk Anneler Derneği Kdz.Ereğli Şubesi, yılın annesi olarak Şennur Demircan’ı aday gösterdi. 38 Yaşında 2 çocuk annesi Şennur Demircan’ın yaşam mücadelesi alkışlanacak türden. Konuya ilişkin Türk Anneler Derneği Kdz.Ereğli Şubesi’nin açıklaması şu şekilde: Şennur Demircan’ın 2 çocuğu var. Birincisi 1. sınıf, ikincisi ise lise son sınıf öğrencisi. Lise son sınıfta okuyan Caner Kaan’ın beyninde ceviz büyüklüğünde kitle var. Üç senedir epilepsi krizi geçiriyor. Ameliyat edilmiyor, annenin hiçbir yerden de geliri yok. Anne çocuğunu her sabah okula götürüyor. Okuldan çıkana kadar ise kriz gelirse diye okulda çocuğunu bekliyor. Anne hafta sonları temizliğe gidiyor ve yardımlarla geçiniyor. Evlerinde kiracı olarak oturuyorlar.
Şennur Demircan, 7 sene önce eşinden şiddet ve kötü muamele görmesi nedeniyle ayrılmış. Kdz.Ereğli Anneler Derneği olarak Şennur Demircan’ı yılın annesi adayı olarak göstermeyi uygun görüyoruz.