Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından annelere kahvaltı programı düzenlendi.  
Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından Zonguldak Doktorlar Lokalinde annelere kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Programa, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nevin Aytaç ve yönetimi ile anneler katıldı.
Programda, Türk Anneleri Derneği Zonguldak Şubesi tarafından, 1994 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Kemal Günaydın’ın annesi Emine Günaydın’ı  yılın annesi seçerek altın, plaket ve çiçek hediye edildi.
Şehit olan Kemal Günaydın’ın 1973 doğumlu olduğu 1/1 askere gittiği ve 1994 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olduğu belirtildi.
Programda konuşma yapan Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nevin Aytaç, “Türk Anneler Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda Zonguldak’ta yılın annesini seçmiş bulunuyoruz. Bizim için tüm anneler yılın annesidir. Tüm anneleri kutluyoruz. Bu yılın Zonguldak’taki yılın annesi Emine Günaydın. 6 kız 2 erkek çocuk annesidir. 8 evladından birini Hakkari Şemdinli’de vatan uğruna şehit veren kahraman bir annemizdir. 2013 yılının annesini Emine Günaydın olarak ilan ediyoruz biz” dedi. Andından konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise “Evladımız bu vatan uğuruna kendini feda etti. Allah nur içinde yatırsın. Onlar bizim asla unutmayacağımız kardeşlerimiz, yavrularımız. Her zaman emrinizdeyiz bunu hiçbir zaman unutmayın. Aileye sabır diliyorum” diye konuştu.