Doğa Koleji, Orçun Çataklı Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan Vekili Deniz Kıdemli Albay Mehmet Türken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Doğa Koleji Yetkilileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş dünyası, basın, kültür ve spor alanında çok sayıda tanınmış isim katıldı. Tören öncesinde okul öğretmenleri canlı müzik gösterisi yaptı.

 

ORTAK ÖZELLİKLERİ EREĞLİ’DEN OLMALARI

Doğa Koleji Müdürü Caner Özçep, açılış konuşmasında, 2018 yılı Özel Doğa Koleji, Fen ve Anadolu Lisesi öğrenci meclisi tarafından toplumsal ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında 2. Geleneksel Yılın enleri ödül töreninde ödül alanları kutladı. Özçep şunları söyledi: "Özel Doğa Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri’ni alacak kişileri herhangi bir yarışma sonucu belirlemediğimizi ifade etmek isterim. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla okulumuzun öğrencilerin dikkatini çekmeyi başaran kişi ve kuruluşlara haklarını teslim ediyor, şükranlarımızı ifade ediyoruz. Ereğli’mizde çok büyük kıymetler var. Her yıl bu değerlere Doğa Koleji, Kültür, Sanat ve Spor ödülleri kapsamında sevgimizi ve takdirimizi göstermeye çalışacağız. Bizi biz yapan, diğer toplumlardan ayıran en önemli özelliğimiz geçmişimizdir. Geçmişle bağımızı sürdürmek, kültür, sanat ve spor hayatı ciddi bir öneme sahiptir. Kurumumuzun kültür, sanat ve spor ödüllerindeki kriterlerden biri de budur. Burada ödül takdim edeceğimiz herkese bu gözle bakıyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ödül alan herkesin ortak özelliği hepsinin Ereğli ilçesinden olmalarıdır ve kendi alanlarının en mümeyyiz temsilcileri olmasıdır.”

 

KAYMAKAM MADENOĞLU: “ANLAMLI BİR ÖDÜL”

Tören kapsamında ödül alanlar arasında yer alan Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Doğa Koleji’nin ilçede adından takdirle söz ettiren kurumlarından biri olduğunu belirterek “Bu kolej öğrencilerinden takdir toplayarak böyle ödül alabilmek zor olsa gerek. Bu arkadaşlarımız bunu bize layık görmüşler ve yılın En’leri olarak seçmişler Kamu yönetimi dalında. Bu itibarla ben seçim yapan öğrencilerimize öğretmenlerimize ve ilgililere teşekkür ediyorum. Bu ödül bizim için gerçekten anlamlı bir ödüldür” dedi.

 

YÜZÜ AŞKIN ÖDÜL

Törende Kamu Yönetimi, Eğitim Gönüllüsü, Eğitim, Sağlık, İstihdama katkı onur ödüllerinin yanı sıra, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, Yerel Tarih, Kültür Sanat Ödülleri, En İyi Radyo Haber Programı, En İyi Radyo Müzik Programı, En İyi Radyo Programları, En iyi Köşe Yazarları, En İyi Haber Muhabirleri, En İyi TV Haber Programı, En İyi Spor Spikeri, En İyi Spor Programı, Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü gibi kategorilerde yüzü aşkın kişiye onur ödülleri hazır bulunan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

ÖNDER'E 2 ÖDÜL

Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş'a en iyi haber muhabirleri, köşe yazarı Eyüp Bektaş'a da en iyi köşe yazarları ödülü verildi.