Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle Türkiye’de gündem oluşturan Mebus Haber Dergisi, kuruluşunun 10. yılında, üstün hizmetleriyle öne çıkan siyasetçi, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve medya mensuplarını ödüllendirdi. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu yılın Belediye Başkanı, Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'da yılın Milletvekili ödülünü aldı.

 

Ankara Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine, milletvekilleri, bakan yardımcıları, ödül alan belediye başkanları, işadamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve medya mensupları katıldı. Törende, hizmetlerinden dolayı Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na da ödül verildi. 

Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ın da “Yılın Milletvekili” olarak ödüllendirildiği törende, Başkan Çimenoğlu’nun ödülünü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez takdim etti. Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısında bulunmasından dolayı törene katılamayan Milletvekili Candan’ın ödülü Danışmanı İbrahim Cöbek’e verildi.

Dr. Nevzat Çimenoğlu, Mebus Haber Dergisi okurları ve takipçileri tarafından yapılan oylamada “Yılın Belediye Başkanı” seçildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Göreve geldiğinden bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını ve yapılması hayal gibi görünen; derin deniz deşarj arıtma sistemi, yeni belediye dükkanları, terminal gibi projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çimenoğlu, “Mevcut imkanlarımız ölçüsünde, ilçemiz için çok önemli hizmetler yapıyoruz. Aldığımız bu ödül de, halkımızın bunu takdiridir. “ dedi. 

Törende ayrıca, Mebus Haber Dergisi’nin 10.  kuruluş yıldönümü anısına, davetlilerin katılımıyla pasta kesildi.