Abdi ve Pembeciler Grubu Bakırlık Yerleşim Birimi İçme Suyu projesi dahilinde gerçekleştirilen sondaj çalışmalarını inceleyen Kaymakam İbrahim Çay yıllardır su problemi yaşayan bu iki mahallenin sıkıntısının ortadan kaldırılacağını söyledi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay beraberinde İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit ile Yaraşlı'da devam eden sondaj çalışmalarını yerinde inceledi vatandaşlardan ve sondaj çalışmasını sürdüren firma yetkililerinden bilgiler aldı. Abdi ve Pembeciler Grubu Bakırlık Yerleşim Birimi İçme Suyu projesi dahilinde gerçekleştirilen sondaj çalışmalarının ardından söz konusu Abdi ve Pembeciler Köylerinde bulunan Bakırlık Mahallelerinin içme suyu ihtiyaçları karşılanacak. Yıllardır su konusunda sorun yaşanan her iki köyün Bakırlık mahalleleri sakinleri ise sondaj çalışmalarını yakından izliyorlar. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın ziyaretinden de duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Su sorununu yıllardır yaşıyorduk sağolsunlar devletimiz, köylerimizin hassasiyeti ile yaşanan problem ortadan kaldırılıyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz dediler.

152 METREDE
BULUNDU
Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da su sorunu yaşanan Abdi ve Pembeciler Köylerinin Bakırlık mahallelerinin ortadan kaldırılması için sondaj çalışmalarının başladığı yaklaşık 50 haneyi ilgilendiren Abdi ve Pembeciler Grubu Bakırlık Yerleşim Birimi içme suyu projesinin önemli olduğunu belirterek, 152 metrede su kaynağı bulundu inşallah kısa sürede bu mahallelerimizin su problemlerini ortadan kaldıracağız.  Ben emeği geçen destek veren duyarlılık örneği gösteren başta Valimiz Erdal Ata, AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan olmak üzere vatandaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz dedi.