Kozlu Beldesi Güney Mahallesi'nde oturan Yılmaz ailesinin her türlü ihtiyacını 3 yıldır Kozlu Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği sağlıyor.
Kozlu Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerini bularak yardım yapmaya da devam ediyor.
Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştıklarını söyleyen Kozlu Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Altuntaş, "Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize elimizden geldiği kadarı yardım düzenliyoruz. Sadece Ramazan ayına münasip değil, tüm yardıma ihtiyacı olan aileleri tespit ederek gerek manevi, gerekse maddi desteğimizle birazcık olsun onların durumlarında rahatlama görmek bizleri memnun ediyor. Zaten derneğimizin kuruluş sebebi ve gayesi budur. Tüm yardım konularında veya gerekli durumlarda bizlere desteğini esirgemeyen üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.
Güney Mahallesi'nde ikamet eden Yılmaz ailesine yaklaşık üç yıldır her türlü yardımı sağlıyoruz. Ailenin 15 yaşında bir çocukları var. Gencimiz Sara, (Epilepsi) hastası, öğrenim bozukluğu ve algılama bozukluğu gibi hastalıkları mevcut. Ramazan Yılmaz, kardeşimiz engelli olduğu için eğitimine devam etmesini istiyoruz.
Anne Şener Yılmaz'ın beli kırık ve belinde 10 adet platin var. Selay kardeşimiz ise üniversite okuyor. Biz dernek olarak maddi ve manevi tüm elimizden gelen imkanları kullanıyoruz. Gerçek mağdurları bularak gereken yardımları yapıyoruz. Zaten kuruluş gayemizde budur. Aileye gereken yardımları devam ettireceğiz. Ramazan ayı sonrası gerekli yardımların kaldığı yerden devam edeceğiz dedi.
Ailesinin en büyüğü ve beli kırık olan anne Şener Yılmaz ise, "Kozlu Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Altuntaş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gerçekten mağdur durumdayız. Eşim inşaatta çalışırken, toprak kayması sonucu toprak altında kalarak hayatını kaybetti.
Eşimin ölümünün ardından ben çocuklarıma bakabilmek için temizlik işlerinde çalışıyordum. Temizlik yaparken geçirdiğim kaza sonrası belimi kırdım.
Belimde on tane platin var. Yürümede ve konuşmada zorluklar çekiyorum. Çocuklarımdan bir tanesi, Ramazan'ın sara, epilepsi, öğrenim bozukluğu ve algılama bozukluğu gibi hastalıkları var.
Kızım Selay ise üniversete okumaya çalışıyor. Harç parası 800 TL civarında, okumasını ve bizlere sahip çıkmasını istiyorum. Hayatta tutunacak başka dalımız yok. Bizlere yardımlarını esirgemeyen, Alaattin Altuntaş'a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz" dedi.