Zonguldak Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, doğup, büyüdüğü Alaplı Bektaşlı köyünde alkışlar ve gözyaşlarıyla karşılandı.

AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Baba Ocağı olan Bektaşlı köyüne yapan Yılmaz’ı köylüler bağrına basarak uzun süre alkış tuttu.
Köy meydanında toplanan kalabalığa seslenen Alaplı Bektaşlı Köyü Muhtarı İsa Ertürk, “ Köyümüzden Milletvekili adayı çıkması bizleri son derece mutlu etmiştir dedi. Bektaşlı köyü olarak çalışanın üretenin yanında olduklarını kaydeden Ertürk, “Bu gün heyecanımı mahzur görün, her zaman hizmetlerini takdir ettiğimiz AK Parti İktidarının yerel temsilcileri ve AK Parti Milletvekili adayımız köylümüz kardeşimiz Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’da köyümüze geldiler. Bizler her zaman Bektaşlı köyü olarak çalışanın üretenin yanındayız, konuşacak kelime bulamıyorum, çok heyecanlıyım. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ise yaptığı konuşmada,  “Bektaşlı köyü AK Parti kurulduğu andan itibaren bizden desteğini hiç esirgememiştir. Her dönem bize desteğini vermiştir. Köyünüz çalışkan iş bitirici bir muhtarı var. Teşkilat olarak Bektaşlı Köyünün bizde ayrı bir yeri ve önemi vardır” diye konuştu.
Doğu büyüdüğüm köyde Milletvekili adayı olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Birçok konferansta konuştum. Birçok panelde konuştum. Ama ilk defa heyecanlandım” dedi.
Blgeme hizmet etmek için aday olduğunu belirten Yılmaz, “ Birçoğunuzu tanıyorum. Birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım var aranızda. En zor iş kendi insanlarının karşısında konuşmakmış bunu burada anladım. Hepinizle hatırladığım, hatırlayamadığım anılarımız olmuştur. Bu gün kader beni sizlere hizmet etme adına sizlerle buluşturdu. Birlik ve beraberlik içinde kalkınma çıtasını daha yükseklere çıkarma adına sizlere hizmet etmek için Milletvekili adayı oldum, bugünde aranızda olmaktan mutluyum. Günümüz de her şey değişiyor. Rahmetli Babamı hepiniz tanırdınız. O ilkokul çağında yaşadıklarını bize anlattığında inanmak bile istemezdik. Bugün sizler çocuklarınıza yaşadıklarınızı anlattığınızda şimdi bizim çocuklarımız buna inanmaz. Bugün çocuklar okula gitmek için servis kullanıyorlar.
Arabalar çocukları evlerin önünden alıp evlerimizin önüne bırakıyor. Demek ki değişim fark ediliyor. Yarın bizim çocuklarımız da kendi yaşadıklarını çocuklarına anlatırken onlarda bugüne inanma zorluğu yaşayacaklar belki.
Onun için biz yaşanabilir bir Dünya bırakmak için çocuklarımıza şartları iyileştirme çalışmalarını yapmalıyız. Geleceğin yatırımını projelerini yapmak için, sizlere hizmet etmek için geldim.”