AKP Zonguldak 4. sıra milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, seçim çalışmalarını Alaplı’da yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz beraberinde AK Parti MYK ve Belediye Meclis üyesi Emine Çift, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve çok sayıda partili ile birlikte ilçede kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Seçim bürosunda toplanan Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz ve partililer toplu şekilde Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’na gitti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Çimenoğlu, “Milletvekili adaylarını hepsi bir birinden üstün hiçbirisinin aleyhinde konuşulacak tek bir şey yok. Ak Parti 12 Haziran’da Zonguldak’ta yüzde 50’nin üzerinde oy alacağına inanıyorum” dedi.
Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz’da konuşmasında, “Ülke dışında Türkiye’nin gelişildiğini ve büyüdüğünü çok net bir şekilde görünüyor. Alaplı küçük bir İlçe görünümünde olsa da Alaplılı olup dışarıda çalışan bir Alaplı nüfusu kadar insan var. Bu bize gurur veriyor. 12 Haziran tarihinde Zonguldak’tan 5 Milletvekili çıkartacağımıza ben inanıyorum” diye konuştu.
Belediye ziyaretinin ardından Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’ü makamında ziyaret eden Yılmaz, “Alaplı’da güzel çalışmalar oluyor. Bu çalışmaları dışarıdan takip ediyoruz” dedi.
Yılmaz ve beraberindekiler Hükümet Konağında bulunan kurumları da tek tek ziyaret ederek destek istedi.
Ardından Adliye Sarayı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçede faaliyet gösteren Oda ve derneklere gidildi.