Karadeniz Ereğli’de trafik kazasında araç içerisine sıkışan annesinin başında, “ne olursun bir şey olmasın” diyerek ağlayan, annesinin götürüldüğü ambulansa da binmek isteyen yaralı çocuğu babası ve polis teselli etti.

Alınan bilgiye göre, Ereğli-Alaplı karayolu Gülüç mevkisinde Atilla Baltacı (45) idaresindeki 16 Y 0776 plakalı otomobil, ilçe merkezine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı.

Kazada sürücü ile araçta bulunan eşi Mehtap ve 7 yaşındaki oğlu Oğuzhan Baltacı yaralandı. Mehtap Baltacı sıkıştığı araç içerisinden 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile çıkartılırken 7 yaşındaki oğlu Oğuzhan uzun süre gözyaşı döktü.

“Anneme bir şey olmasın, ne olur” sözleri ile annesinin kurtarılma çalışmalarını izleyen ambulansa da annesi ile birlikte binmek isteyen Oğuzhan’ı babası ve polisler sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza nedeniyle ulaşım yaklaşık 1 saat tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken kazada Atilla ve oğlu Oğuzhan hafif yaralanırken Mehtap Baltacı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)