Kdz.Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Ağır yaralı Fuat Gülhan, 200 metre uzaklıktaki özel hastaneye ambulans yerine sedye ile taşındı. Başını kaldırıma çarpan yaralının kaburgasında da kırıklar olduğu belirtildi.

Kaza saat 12.40 sularında Çetin Apatay Bulvarı'nda meydana geldi. 67 LS 437 plakalı otomobil sürücüsü Soner Arslan (25), karşıdan karşıya geçmek isteyen 53 yaşındaki Fuat Gülhan’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan Gülhan ağır yaralandı. Özel bir hastaneye 200 metre uzaklıkta meydana gelen kazaya hastane sağlık görevlileri müdahale etti. Hastane görevlileri, hastayı ambulansla almak yerine trafiğin en işlek olduğu saatte sedye ile taşıdı. Hastane acil servisinde tedavi altına alınan yaralının başını kaldırıma çarptığı ve vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Tedavi altına alınan Gülhan’ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Sürücü Soner Arslan ise ifadesi alınmak üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polisin kaza ile ilgili tahkikatı sürüyor.

KAZA KAMERALARA YANSIDI

Meydana gelen kaza iş yeri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Fuat Gülhan’ın eşi ve çocukları ile birlikte karşıdan karşıya geçmek için yola çıktığı, ancak kavşakta bekleyen araçlara yeşil ışık yanması ile kızlarının durduğu, eşi ve kendisinin yürümeye devam etmesi sonucunda kazanın meydana geldiği görüldü.