Alaplı İlçesine bağlı Kabalar Köyü Dereli mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

 

İbrahim Yaman (39) idaresindeki pat pat tabir edilen tarım aracı ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin olayı görmesinin ardından kazada yaralanan Lütfiye Yaman (37), Kadir Umut Yaman (11), Enes Yaman (9), 112 Acil servis ambulansları ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tarım aracı arasında sıkışan sürücü İbrahim Yaman yaşamını yitirirken cenazesi Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Lütfiye Yaralılardan Lütfiye Yaman ve Kadir Umut Yaman tedavilerinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaman ailesinin yakınları kazanın ardından Ereğli Devlet Hastanesi önünde toplandı. İbrahim Yaman'ın yaşamını yitirdiği haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi.

 

Yaman ailesinin yakınlarından 1 kişi olay ile ilgili olarak kalabalıkta toplanan yakınlarına bilgi verdi, İsmini vermek istemeyen kişi, "Aşağıdan bir taksi gelmiş kafa kafaya gelmişler İbrahim de kendini kurtarmak için oraya atmış kendini. Çocuğun anlatmasına göre kafa kafaya gelince araba ile İbrahim direksiyonu aşağıya kıvırmış"