Kdz.Ereğli’de, sosyal güvencesi olmayan ve mutfak ihtiyacını komşularının verdiği destekle karşılayan 4 çocuk annesi Türkan Yaman'a, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu sahip çıktı.

 

Kdz. Ereğli'de sosyal güvencesi olmayan, mutfak ihtiyacını komşularının verdiği destekle karşılayan, anneler gününü buruk kutlayan, tek isteği oğlunu askere göndermek ve 3 kızını okutmak olan Türkan Yaman'a; Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu gıda yardımında bulundu.

Yaman ailesini evlerinde ziyaret eden Yazıcıoğlu, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduklarını belirterek; “Bu ailenin durumunu da basın yoluyla öğrendik. Ailenin içinde bulunduğu sıkıntıları bir nebze hafifletmek amacıyla, gıda yardımında bulunduk. Ailenin tek oğlu askere gidecekmiş, ona da bir miktar nakdi yardımda bulunacağız. Yazıcıoğlu ailesi olarak, bu ailenin yanındayız” dedi.

Türkan Yaman da, İrfan Yazıcıoğlu'na teşekkür ederek; “Allah razı olsun, ne muradı varsa versin, Allah'ta onu sevindirsin. Kendim için değil, askere gidecek oğlum ve okumak isteyen kızlarım için yardım edilmesini istiyorum. Oğlum 1 hafta sonra askere gidecek, cebine 1 TL koyacak param yok. 2 kızım lisede okuyor, 1 kızım da üniversiteye hazırlanıyor. YGS’ den 417 puan aldı. Kızlarım okuyorlar, hepsinin de karneleri takdir, teşekkür; okumak istiyorlar. Eşimi ve annemi, 15 gün arayla bir süre önce kaybettim. Eşimin cenazesini bile başkaları kaldırdı. Kendim hastayım, bağırsaklarımda iltihap var. Ev kiramı, elektrik ve su paramı ödeyemiyorum. Bir ekmek parasına bile muhtacım, duracak yerim yok, köye gitsem çocuklarımı istemiyorlar. Allah’tan başka kimsemiz yok, yardım istiyorum. Kızlarım okumak istiyor ama benim onları okutacak durumum yok. Devlet büyüklerimizin ve işadamlarının bize sahip çıkmalarını bekliyoruz” diye konuştu.