CHP Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak ziyaretini değerlendirdi.
CHP Zonguldak Milletvekili adayı Avukat Ünal Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’a yaptığı ziyareti değerlendirirken seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan, kamuoyuna da bu yönde çağrıda bulunan Milletvekili adayı Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelebilmesi için herke sin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye davet etti.

“HALKIMIZI MUTLU ETTİ”

Gazeteniz Önder’in merkez bürosunu ziyaret eden Demirtaş konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduktan sonra defalarca Zonguldak’a gelerek Zonguldak’a verdiği değeri ve önemi ortaya koymuştur. Samsun’dan başlattığı seçim kampanyasını 3. durağı olan Zonguldak’a öncelikli olarak gel mesi bütün halkımızı mutlu etmiştir. Özellikle miting alanındaki kalabalık ve coşku sadece Zonguldak yaşayan yurttaşlarımıza değil bütün ülkemizdeki insanlara moral vermiştir. Dünyaca ünlü değerli bilim adamı ve bütün hayatını insanların sağlığına ve eğitimine adamış Sayın Mehmet Haberal ile ilgili ve büyük devlet adamı Bülent Ecevit’e yönelik verdiği mesajlar hepimizi mutlu etmiştir.

PROJELERİ ORTAYA KOYDU
Emekçi kentinden emekli kentine dönüşen Zonguldak’ımızın bütün sorunlarını Genel başkanı mız dile getirmiş çözümü için ise neler yapacağını projelerini ortaya koymuştur. Özellikle 30 işçimizin hayatını kaybettiği kazada cenazeleri 8 ay sonra çıkartılan Engin Düzcük ve Dursun Kartal’ın ailelerini ziyaret ederek işçilerimize ve ailelerine sahip çıktığını bir kez daha göstermiştir. Genel Maden İşçileri Sendikası, Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere sivil toplum örgütleri ile kucaklaşmış hiçbir genel başkanın bu zamana kadar Zonguldak’ta uygulamadığı bir program uygulamıştır. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu toplumun her kesimine sorunlarını çözmeyi hedef belirleyen CHP politikaları görüldüğü gibi halkın da yoğun desteğini almaktadır.

SEÇİM ÇALIŞMALARI
CHP’nin tüm kadroları birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya başlamış, partimizin politikalarını halkımıza anlatmak için sahaya inmiştir. Girmediğimiz ev sıkmadığımız el kalmayacak, halkımıza onların mutluluğu için ürettiğimiz projelerimizi anlatacağız. 13 Haziran sabahı CHP iktidar olacak halkımız rahat bir nefes alacaktır” sözleri ile konuştu.