Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayacak Kdz.Ereğli'de ise tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yıkılan ve daha sonra otopark olarak kullanılan terminal alanında halka hitap edecek olan Erdoğan'ın, ilçeye gelişi öncesi ekonomik de hareketlilik yaşanmaya başlandı. Bugün ve yarın için ilçe genelindeki oteller büyük oranda doldu. Bazı otellerde ise yer yok. 5 Haziran 2018 tarihinde geldiği Kdz.Ereğli'ye bir kez daha gelecek olmasının heyecanı yaşanırken, yaklaşık 10 binin üzerinde vatandaşa seslenmesi bekleniyor.

BAŞKAN, BELEDİYE VE İL GENEL MECLİS ADAYLARINA DESTEK

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin başta olmak üzere belde belediye başkan adaylarına destek verecek olan Erdoğan'ın ilçeye yapılan ve yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

VATANDAŞ İSTEDİ, ORUÇ AKTARDI

AK Parti'nin Kdz.Ereğli'deki seçim çalışmalarına katılan, kapı kapı gezerek vatandaşların desteğini isteyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'a bilindiği gibi ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, partililerin yanı sıra vatandaşlar, Erdoğan'ın ilçeye bir kez daha gelmesi yönünde görüş beyan etmişti. Oruç da bu talebi bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Haziran tarihinde geldiği ve gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğu Kdz.Ereğli'ye gelmesi büyük şans olarak değerlendiriliyor.