AKP Kdz.Ereğli İlçe Kadın Kolları, 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Hanife Özbek güven tazeledi.

 

Kongre saat 11.00'de Keleşler Park Otel toplantı salonunda gerçekleştirdi. Kongreye Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ak Parti MKYK Üyesi Emine Çift,  Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Havva Yaman, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Âdem Öztürk,  Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belde Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Kdz.Ereğli Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli ve partililer katıldı. Tek liste ile gidilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Başka bir etkinliğe katılmak için kongreden erken ayrılacağını belirten Milletvekili Ercan Candan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesinin son yolculuğuna uğurlamak üzere Cumartesi günü İstanbul'a gittiklerini de belirttiği konuşmasında, Bugünkü kongre özellikle önemli. Ben çok fazla uzatmayacağım öncelikle Cumartesi günü biz İstanbul'a gittik Başbakanımızın acılarını paylaşmak üzere hepimizin başı sağolsun. Anne olmak kolay değil, bizim arzumuz ve isteğimiz onun gibi bu ülkede herkes Tayip Erdoğan dünyaya getirse ki bu ülke dünyanın lider ülkelerinden biri olsa. Bizim tek amacımız ve arzumuz bu tabiî ki sözleri ile konuştu ve kongrenin hayırlı geçmesini temenni ederek salondan ayrıldı. Kongrenin açılış konuşmasını Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Hanife Özbek yaptı. Açılış konuşmasının ardından teşkilatta görev yapmış eski Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi. Plaketleri Ak Parti MKYK Üyesi Emine Çift ile Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar birlikte verdi.

 

ÖNEME DİKKAT ÇEKİLDİ

Plaket törenini ardından konuşma bölümlerine geçildi. İlk konuşmayı Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör yaptı. Daha sonra Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Havva Yaman, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Ak Parti MKYK Üyesi Emine Çift'de kongrede birer konuşma yaptı. Konuşmalarda kadınların siyasetteki önemi vurgulanırken, Ak Parti'nin kadınlara büyük önem verdiğine dikkat çekildi. Konuşmacılar kongrenin hayırlı olması temennisinde de bulundu. Konuşmaların ardından ikramlarda bulunulurken tek liste ile gidilen kongrede mevcut Kadın Kolları Başkanı Hanife Özbek Güven tazeledi.