Enerji diye dolandırıldı

TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda A.K. kullandığı cep telefonunu 0 850 333…. Numaralı hattan arayan şüphelinin kendisini enerji tasarruf şirketinden bir yetkili olarak tanıttığını ve ikametine bedava enerji tasarruf cihazı takmak için kredi kartının numaralarını ve şifresini istediğini, numaraları verdikten sonra hesabını kontrol ettiğinde 450 TL paranın kesildiğini gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Söz konusu şüpheli kişinin arandığı ve olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü açıklandı.

 

Servis dönüşü kaza

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi 467 Evler Caddesi üzerinde H.B. kendisinin bir restoranın motosikletli servis elemanı olduğunu, yemek servisi dönüşünde kullanmış olduğu 67 EZ 841 plaka sayılı motosikletten dikkatsizliği neticesinde düşerek yaralandığını iddia etti. H.B.'nin hastaneye kaldırılmasının ardından hayati tehlikesi bulunmadığına dönük doktor raporu alındı.

 

Yol kesip bıçakladı

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi Kızılay Kan Bankası önünde Ş.A. saat 01.00 sıralarında arkadaşı K.K.'nin idaresindeki araçla seyir halindeyken plakasını bilmediğini siyah renkli Tofaş Şahin marka bir aracın önlerini kestiğini,  ilk önce arkadaşı olan K.K.'ya kafa attığını akabinde ise elindeki bıçak ile kendisini karın bölgesinden yaralandığını iddia ederek şikayetçi oldu. Ş.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer ve K.K.'nin hayati tehlikesi bulunmadığına dair doktor raporları alınırken şüpheli T.Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili ise tahkikata başlanıldı.

 

Okul camını kırdı

Zonguldak Yenimahalle Anaokulu'nda önceki gün sabah meydana gelen olayda Z.T. okulun camını kırdı. Yoldan geçen D.T. ise olayı görmesinin ardından polisleri ararken olay yerine gelen ekipler Z.T.'yi bulamadı. Kırılan camın 2x3 metre ebatlarında olduğu tespit edilirken şüpheli Z.T. ise aranıyor.

 

Konvoyun önünü kesmişti!..

Zonguldak Yayla Mahallesi Fener Caddesi Fener Kavşağında Y.B, oğlu P.B.'nin düğün konvoyunun önünü kestiğini,  konvoyda bulunan Ö.C. idaresindeki 34 BR 2584 plaka sayılı aracın oğlunun üzerinden geçerek yaralanmasına sebebiyet verdiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Söz konusu Ö.C.'nin alkolsüz, mağdurun hayati tehlikesinin olmadığına dair doktor raporu alınırken olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

Dinamit gazı etkiledi

Kilimli Gelik Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre söz konusu yerde saat 12.00 sıralarında çalıştıkları maden ocağında dinamit atımı sonrasında çıkan gaz neticesinde İ.E: ve F.K. zehirlendi. İş arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan iki işçinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve yapılan tedavinin ardından da taburcu edildikleri öğrenildi.

 

Bira şişesi yaraladı

Kilimli'ye bağlı Kilimli Köyü Gültekin Parlak Caddesi üzerinde önceki akşam meydana gelen olayda C.K. ve A.Y.'nin göğüs ve karın bölgesinden kesik şeklinde yaralı olarak Kilimli Semt Polikliniğine geldi. Konunun polise bildirilmesinin ardından yapılan incelemede C.K. ve A.Y.'nin hayati tehlikeleri bulunduğu Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildiklerini, şahısların bira şişesinin üzerine düşerek yaralandıklarını söyledikleri öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

Yine kaçtılar

Kdz.Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu'ndan yine firar olayı yaşandı. Geçtiğimiz günlerde S.B. ve G.H. kur'an kursuna gidiyoruz diyerek kayıplara karışmış bir süre sonra da bulunmuşlardı. Önceki gün yine söz konusu kızlar saat 10.00 sıralarında kız yetiştirme yurdundan kaçtılar. Konu ile ilgili H.H.T.'nin verdiği beyan doğrultusunda harekete geçen polis söz konusu 2 kızı arıyor.

 

Benzin döküp yaktı

Çaycuma Pehlivanlar Mahallesi Pehlivanoğlu Caddesi üzerinde H .O.K.'ya kayıtlı ancak kullanımı ve idaresi G.A.'ya ait bahse konu cadde üzerinde park halinde bulunan 34 FM 3916 ve 34 SKH 01 plakalı araçların teker kısmı ile kaput kısmında alevler olduğu görüldü. 110 Ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde yanan araçlar söndürülürken araçların önünde bulunduğu ve depo olarak kullanılan işyerinin kepengin de yanarak zarar gördüğü tespit edildi. Yangın olayı ile ilgili yapılan incelemede ise; olay yerinde benzin kokusunun olduğu, araçların tekerlekleri ile kaput kısımlarına benzin dökülmek suretiyle kundaklandığı, depoyu gören kamera görüntülerinin mevcut olduğu tespit edildi. G.A. kamera görüntülerini izlediğinde ise araçlara benzin döken şahsın şüpheli H.K. olduğu ve bu şahsın eski ortağı H.O.K.'nın yanında çalıştığını, yangın olayını şüpheli H.O.K isimli şahsın azmettirdiğini ve bu olayda diğer şüpheli şahıslarında ilgisi olduğunu iddia ve şikâyet etmesi üzerine H.O.K., H.K., S.V. ve H.T. yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

 

Telefonu PTT ile göndermiş

Zonguldak İl Merkezinde meydana gelen olayda cezaevine sokulmak istenen telefon güvenliğe takıldı. Alınan bilgilere göre Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda önceki gün saat 15.00 sıralarında "Hırsızlık" suçundan hükümlü olarak bulunan S. G. isimli şahsa, arkadaşı olan N. H. tarafından PTT kolisi içerisinde gönderilen eşyalarının Cezaevi girişinde yapılan aramasında kutu içerisinde Samsung GT E 1190 Marka 358.077.046.137.432 seri numaralı cep telefonu ele geçirildi. Cezaevi Savcısının talimatı ile tahkikata başlanıldı.

 

Arıza yangın çıkardı

Saltukova Beldesinde; H.T.K. isimli şahsa ait evinin mutfağında bulunan buzdolabının elektrik tesisatında meydana gelen arıza nedeni ile yangın çıktı. Yangına Saltukova Belediyesine ait itfaiye ekiplerince anında müdahale edilerek söndürürken yangında mutfakta bulunan 19 adet çekyat, 1 adet buzdolabı ve masa ve sandalyeler kullanılamaz hale geldi.

 

Kahvehaneyi bastılar

Filyos Beldesinde saat 17.30 sıralarında H.S., U.R.S., S.Ç. ve S.Ç. isimli şahıslar, aralarında bulunan husumetten dolayı tartıştıkları S.S.'nin işlettiği kahvehaneyi basarak kahvehanede bulunan S.S. ve oğlu B.S.'yi sopayla darp etmeleri sonucu S.S.'nin şüphelileri korkutmak ve kahvehaneden uzaklaştırmak amacıyla kendisine ait tabancayla bir el ateş etmesi sonucu H.S.'yi elinden vurmak suretiyle yaralandı. Olayda yaralanan H.S., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelilerden S.S., U.R.S., S.Ç. ve S.Ç. gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanıldı.

 

Silahla vurdu

Keşkek Köyünde saat 11.00 sıralarında E.K, ve F.G isimli şahıslar yüksek sesle müzik dinleme meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma neticesinde T.Y isimli şahısı E.K isimli şahıs babası adına ruhsatlı olan Zümrüt marka (567 XL) süper gold marka (966676) seri numaralı av tüfeği ile sol bacağından yaraladı. Yaralı Kdz.Ereğli Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelilerden E.K gözaltına alınmasının ardından ifadesi alındı ve serbest bırakıldı.

 

Yine trafik kazası!..

Bayat Köyü Yol ayrımında saat 16.00 sıralarında sürücü M.K, sevk ve idaresindeki aracı ile Kdz.Ereğli istikametinden, Zonguldak istikametine doğru seyir halindeyken bir anlık dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan şarampole düşmesi sonucu kaza meydana geldi. Kazada yolcu olarak bulunan H.K, İ.K ve Y.M.K isimli şahıslar yaralanırken, yaralılar Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.