AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, gazeteniz Önder'e açıklamalarda bulundu, Zonguldak'ın her noktasına hizmet götürebilme çabası içerisinde olduklarını söyledi.

 

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Zonguldak'ta birlik ve beraberlik içerisinde sorunları ortadan kaldırmak, yeni proje ve hizmetle vatandaşları buluşturmak istediklerini anlatan Özbakır, "Halkımız bizleri hizmet edebilmemiz için bu koltuklara getirdi biz de bunun gereğini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 

"RAHAT BİR NEFES ALDIRMAK İSTİYORUZ"

Milletvekili Özbakır, Zonguldak il genelinde ana yol güzergahlarında yaşanan sorunların çözümü için önemli aşamalar kaydettiklerini anlatarak şu ifadelere yer verdi: "İl merkez başta olmak üzere ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde bizlerden talep edilen vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunları çözmenin yanı sıra yeni projelerle yeni imkanlarla halkımızın rahat bir nefes almasını istiyoruz.

 

KIŞ ÖNCESİ ASFALT ATAĞI

Kış ayı gelmeden Zonguldak'ımızda yol sorununu çözmek istiyoruz. Bu anlamda gerek belediyelerimiz gerekse İl Özel İdaresi gerekse de yapılan ihaleler sonucu başta ana yol güzergahları olmak üzere, Ereğli-Zonguldak arası asfalt çalışması tünel bağlantı yolları çalışmaları hali hazırda başlamış durumda, Devrek-Zonguldak ve Bakacakkadı-Bartın arası da en kısa zamanda tarafımızca takip edilmekle beraber en kısa zamanda ihaleye çıkarılacaktır"

 

"MİLLETİN KURDUĞU..."

Milletin kurduğu ümmetin umudu hizmeti adresi olduğunu söylediği AK Parti'nin 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan Milletvekili Özbakır ayrıca 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitleri rahmetle andı, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)