AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan,  hizmete giren Ereğli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

Milletvekili Prof.Dr.Candan, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, bölgenin modern bir hastaneye kavuştuğunu söyledi. Hastane güzergahının yol sorununu da çözümü için çalışmaların devam ettiğini belirten Candan, şunları kaydetti:

“Yeni Ereğli Devlet Hastanesi’nin yol sorununun çözümü için de ilgili bakanlık ile görüştük. Belen Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgeden Neyren Tepesi’ne kadar duble yol yapılacak ayrıca köprülü kavşak da bu bölgenin trafik akışını oldukça rahatlatacak. Ereğli Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında çok daha modern çok daha kaliteli bir ortamda sadece Ereğli halkına değil tüm bölge halkına sağlık hizmeti vermektedir”

Milletvekili Candan daha sonra Hastane Müdürü Muharrem Erdem ile hastanede devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

EĞİTİM DEDE’YE ZİYARET

İlçede eğitime sağladığı desteklerde, ‘Eğitim Dede’ ünvanını alan ve bir süredir sağlık sorunları nedeniyle Ereğli Devlet hastanesi’nde tedavi altında tutulan hayırsever İbrahim İzmirli’yi ziyaret eden Milletvekili Candan, “Acil şifalar diliyorum. Bölgemiz için çok değerlisiniz” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)