Zonguldak'ta, yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 

Zonguldak'tan Devrek istikametine giden Abdullah Bayramusta idaresindeki 67 NT 755 plakalı yolcu minibüsü, Zonguldak -Ankara Karayolu Himmetoğlu mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yolun sağ tarafına devrildi. Büyük bir faciadan dönüldüğü anlaşılan olayda, bariyerlere çarpan minibüsün uçuruma yaklaşık 1 metre kala devrildiği anlaşıldı.
Kazada minibüs sürücüsü Abdullah Bayramusta ile yolculardan Dilek Menteş, Sümeyye Sevcan İpek, Hatice Babalık, Gülgül Kabaoğlu, Recep Uzer ve Nadir Hamarat yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ve Kaza Kurtarma ve Polis ekipleri tarafından Zonguldak'taki hastanelere kaldırıldı.

"UÇURUMA AZ KALDI, ALLAH YOLCULARI KORUDU"
Olaya şahit olan Şaban Kale isimli vatandaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Araba yukarıdan aşağıya doğru kayarak geldi. Yolda mazot vardı, tahminime göre direksiyon hakimiyetini kaybetti. Burada bariyerlere vurdu ve yan yattı. Yaralıları etraftan gelenler arabadan çıkarttı. Az daha şarampole uçuyordu. Allahım yolcuları korudu, çoluk çocuklarına bağışladı." dedi.