Çatalağzı beldesinde, 21602 sefer sayılı yolcu treni Çatalağzı Yakasazlık mevkiinde geçitten geçmeye çalışan 67 EZ 337 plakalı tıra çarptı. Çatalağzı beldesinde, Gökçebey ’den Zonguldak istikametine gitmekte olan 21602 sefer sayılı yolcu treni Çatalağzı beldesinin Yakasazlık mevkiinde bulunan hemzemin geçidinde karşıya geçmeye çalışan Rıfat Kiret (49) yönetimindeki 67 EZ 337 plakalı tır belde de inşa edilen termik santral sahasına su taşıyan araca çarptı.

Meydana gelen kazada araç sürücüsü çarpmanın etkisi ile araçtan 10 metre fırlayarak betona çakıldı. Yolcu treninde bulunan yolcular kazada azda olsa panik yaşarken, çarpmanın etkisi ile araç hurdaya döndü. Bu yolu devamlı olarak kullanan araç şoförleri hemzemin geçidinin sağ taraftan gelen trenin görülmediğini iddaa ettiler.

Geçitte bariyerlerinde bulunmadığı kazada araç sürücüsü Rıfat Kiret (49) olay yerine gelen ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şahsın hayati tehlikesi devam ettiği bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.