Kdz.Ereğli'de servis aracının arka kapağı yol kenarında yürüyen Taşkın Erdoğan'a çarptı. Aldığı sert darbe ile yere yığılan yaralı, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, saat 13.40 sıralarında Bağlık Mahallesi Eski İtfaiye Caddesi pazaryeri kavşağında meydana geldi. Kavşaktan dönüş yapmak isteyen 67 AS 197 plakalı kamyonetin arka kapağı bir anda açıldı. Kapak yolda yürüyen yayaya çarptı. Ne olduğunu anlamayan 46 yaşındaki Taşın Erdoğan, aldığı darbeyle yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar yaralının yanına koşarak 112 Acil ekiplerine haber verdi. Kazanın meydana geldiği kavşağa kısa sürede ulaşan polisler çevre güvenliğini sağladı. Hüsamettin Tanrıkulu, yaralıyı konuşturarak bilincini kaybetmesini engellemeye çalıştı. Kar üstüne yatan yaralının başının altına mont seren vatandaşlar polise de bilgi verdi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı, tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Taşkın Erdoğan'ın hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Servis aracının sürücüsü 24 yaşındaki Ünal Dereli, ifadesi alınmak üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü merkez karakoluna götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yaralıya yardım eden Hüsamettin Tanrıkulu (42), Ben geldiğimde yerde yatıyordu. Kolunda ve göğsünde ağrısı vardı. İnşallah kötü bir şeyi yoktur. dedi.