Zonguldak Merkez İlçe'ye bağlı Beycuma beldesinin Kaleoğlu Köyü'nde yaşayan Kasım Kır, kendi çabalarıyla Özel İdare'ye verdiği dilekçelerle köyünün çeşmesini ve yollarını yaptırdığı için Kaleoğlu eski muhtarı Niyazi Torlakoğlu ve akrabası Hüseyin Kır tarafından köyde "deli" ilan edildi.
Atatürk Devlet Hastanesi'nden 10 yıl önce emekli olduktan sonra köyüne yerleşen 60 yaşındaki Kasım Kır, köyünde bulunan çeşmenin yaz aylarında 6 aydan fazla su gelmediğinden insanlar ve hayvanlar susuz kaldığı için ve yine köy yollarının bozuk olduğundan bazı köylüler ve kendisinin attıkları imzalarla bir dilekçe hazırlayarak Özel İdare'ye başvurdular. Önceki İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, tarafından çeşme ve köyün yolları yaptırdı. Kaleoğlu eski Muhtarı Niyazi Torlakoğlu ve akrabası Hüseyin Kır, tarafından köyde "deli" ilan edildi.
Kaleoğlu sakini Kasım Kır, çeşmenin ve yollarının yaptırdığı belirterek "deli" ilan edildiğini söyleyerek, "Emekli olduktan sonra, köyüme taşındım. Köyün sorunları ve halkın sağlığı ile ilgilenmek istedim.
Yollar toz toprak içindeydi ve susuzluk çekiyordu. Köy eski muhtarı Niyazi Torlakoğlu ile İl Genel Meclisi'nden karar çıkardık. Bu arada mahallemizde bulunan kuru çeşmesinin suyunu tamir etmeye başladık. Beycuma ile köy yolunun kenarındaki umuma açık çeşmesinin sularını da ben getirdim.
 Ancak kuru çeşmeye su vermek istedim. Akrabam olan Hüseyin Kır, bahçesine suyu kullandığı için muhtarında uzaktan akrabası olduğu için suyu vermek istemiyor. Ben Kasım Kır'ı köyde 'deli' ilan edildim. Bu olaylardan sonra Niyazi Torlakoğlu, seçimlerde muhtarlığı kaybetti. Muhtarlığa yeni seçilen Celal Tatoğlu ve benim çabamla mahallemiz suyuna kavuştu."