Songül Malkoç ve Tümer Peker birlikte hareket ediyorlar

3 Haziran'da yapılacak olan CHP Zonguldak İl Başkanlığı seçimlerinde mevcut İl başkanı Tümer Peker ile Zonguldak ve Devrek siyasetinde saygın bir yere sahip olan Milletvekili aday adaylarından Songül Malkoç birlikte hareket ediyorlar.
CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker Devrek İlçesine gelerek Songül Malkoç ile beraber Devrek, Çaycuma ve Gökçebey'de bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

PEKER; İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ
PARTİMİZİN İÇ MESELSİDİR

3 Haziran'da yapılacak olan İl başkanlığı seçimlerinin CHP'nin iç meselesi olduğunu ifade eden Peker, 12 Haziran seçimlerinde seçimlerdeki tüm başarısızlığı tamamen üzerime alacağımı, seçimden sonraki tüm başarıyı ise arkadaşlarımla paylaşacağımı söylemiştim. CHP Zonguldak teşkilatında sorumlu yerlerde bulunan arkadaşlar özellikle gazetelere verecekleri beyanatlarda daha dikkatli davranmaları gerekir. Bu açıklamaların partimize hiçbir faydası yoktur.  İl başkanlığı seçimi partimizin iç meselesidir. Sayın genel başkanımızın talimatları doğrultusunda partimizde kavgalara izin vermeyeceğiz dedi. 
Tümer Peker ile birlikte hareket edeceğini belirten Songül Malkoç, 12 Haziran seçimlerinde partimiz tüm seçmenlerimize açıktı. Bunun karşılığını Zonguldak'ta oyumuzu 145 bine çıkararak aldık. 
Bunda başta Mehmet Haberal hocamız olmak üzere il örgütümüz ve tüm ilçe ile belde örgütlerimizin payı büyüktür. 3 Haziran da yapılacak olan İl Başkanlığı seçimi partimizin iç meselesidir. Bu süreçte CHP ilkeleri dışındaki düşüncelere partimizde izin vermeyeceğiz.   Amacımız ve hedefimiz CHP ilkeleri doğrultusunda Zonguldak'ta mevcut oyumuzu daha da yukarılara taşımak olacaktır.
Birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarımızla temel anlayışımız; doğruluk dürüstlük çalışkanlık ve Zonguldak'a hizmet üretmek olacaktır.  Kısacası insan onuruna ve CHP'ye yakışır bir şekilde yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.