Genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yöneticileri Kaymakam İbrahim Çay’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Demirdüyen ziyarette örnek olacak mesajlar verdi.

 

 

“Yönetim olarak gençleştirmeye gittik, yeni ve genç arkadaşlarımız görev alsın ve biraz bilinçlensinler istedik. Çünkü bu görevleri yarın bu arkadaşlarımız üstlenecekler”

 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti. Demirdüyen, Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Çay’a dernek plaketi takdim ettikten sonra yaptığı konuşmada, bir süre önce gerçekleştirdikleri kongrede oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtmak amacıyla İlçe Kaymakamı Çay’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti, derneğin önünü açabilmek için yönetime yeni ve genç isimleri aldıklarını belirtti.

 

“DÜZGÜN BİR KADRO İLE YOLA ÇIKTIK”

Demirdüyen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu kongremizde yönetim olarak bir gençleştirmeye gittik. Yeni ve genç arkadaşlarımız görev alsın ve biraz da bilinçlensinler istedik. Çünkü yarın bu görevleri bu arkadaşlar üstlenecek. Düzgün bir kadroyla yola çıktık. Allah’ın izniyle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Takdir Allah’ın olsun.”

 

BAŞARI TEMENNİSİ

Kaymakam İbrahim Çay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Başkan değişmedi gerçi ama sizden önce görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum. Her şey gönlünüze göre olsun. Her türlü çalışmanızda yanınızda olduğunuzu belirtmek istiyorum. Allah şehitlerimizin yattığı yeri cennet mekan etsin, ruhları şad olsun” dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)