Alaplı'da, il ve ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreterleri toplantısı yapıldı.

Zonguldak ve ilçelerdeki TSO Genel Sekreterleri tarafından Haziran ayında Antalya'da yapılacak olan Uluslararası Yöresel Ürünler Fuarı (YOREKS) öncesinde yapılacak hazırlıklar ile ilgili Alaplı'da toplantı düzenlendi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya, Çaycuma, Devrek, Zonguldak ve Alaplı genel sekreterlerinin yanı sıra Zonguldak Avrupa Birliği Proje Danışmanı Özgür Opras da katıldı.
TSO Genel sekreterleri olarak her ay bir ilçede toplantılar yapıyoruz. Bu anlamda Zonguldak ve ilçelerdeki TSO sekreterlerini bugün biz ağırladık. Toplantımızın gündemi ise Haziran ayında Antalya'da yapılacak olan Uluslar arası Yöresel Ürünler Fuarı (YOREKS) Alaplı TSO olarak geçen yıl bu fuara katılmıştık. Fuarda Alaplı ilçesinin fındık ve balını tanıtmıştık. Bu yıl Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte daha geniş katılımlı bir fuar olmasını istiyoruz. Bu anlamda toplantı yaparak hazırlık çalışmalarına başladık dedi.
Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay da Biz TSO genel sekreterleri ile her ay düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Biz bu toplantıları geleneksel hale getirdik.
Bu ay da Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldik. Toplantımızdaki amacımız geçen yıl katıldığımız ve bu yılda katılacağımız Haziran ayında Antalya'da yapılacak olan Uluslar arası Yöresel Ürünler Fuarı (YOREKS) öncesinde çalışmalar ve hazırlıklar yapmak, bu fuarda Zonguldak ve ilçelerimizdeki yöresel ürünlerimizi orada tanıtmaktır.
Bu konuda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte daha geniş bir katılım sağlamayı istiyoruz diye konuştu.