Kdz. Ereğli'de asla onaylamadığımız olaylar ne yazık ki CHP ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı arasında yaşanmaktadır.

Türkiye'de Ankara, İstanbul ve İzmir'in dışında kalan 858 ilçe arasında sosyo-ekononik gelişmede 61 il merkezini de geride bırakarak 32. sırada bulunan Kdz. Ereğli'de; yaşanan bu olayları asla onaylamadığımızı ve CHP haberlerinde ki yorum aktarma hizmetini kaldırdığımızı da, daha önce gerekçeleriyle açıklamıştık.

CHP'de yaşanan ve devam etmekte olan karşılıklı sürtüşmeler, Kdz. Ereğli'ye hiç yakışmıyor.

CHP'lileri bu kavgada kendi başlarına bırakmaktan başka seçeneğimiz yok.

Bu nedenle; olaylara ve gelişmelere düşünce zenginliği getirmesi amacıyla hizmette tuttuğumuz "yorum katkısı"nı kaldırdığımızı açıkladık.

Bir kez daha vurgulamak istiyoruz ki; Karadeniz Ereğli'de yaşanan ve vatandaşların bu olayları;  "sokak kavgası" ifadesiyle değerlendirdiği gelişmeler, yaşadığımız kente hiç bir şey kazandırmaktan ötede, çok şeyler de götürmektedir.

CHP haberlerini yorumlara kapatma kararlılığımız devam etmektedir.

Unutulmamalıdır ki, yorum yapanlar da kendi kimliklerini saklayıp, paravanların arkasından sahte isimlerle yazarak bireysel tatmin yanlışına düşmektedirler.

Bu tepkinin içinde genel olarak var olan kavgayı körükleyecek çok ifadeler vardır.

Biz buna izin vermeyeceğiz!..

Bir gün herkesin kimliğini ve iletişim adreslerini de açıkça paravan önüne koymaktan kaçınmayacağı ve seviyeli konuşulan platformlarda yaşadığımız kente yakışır üslup ve kalitede buluşmak umuduyla....

                                           ÖNDER GAZETESİ