Vakıfbank, ATM'lerinden açılan vadeli mevduat hesabı ile şube kanalıyla açılan mevduat hesaplarından daha yüksek getiri elde edileceğini açıkladı.
Vakıfbank Zonguldak Şubesi’nden yapılan yazılı açıklamada, bankanın, ATM'lerinden açılan vadeli mevduat hesabı ile daha çok kazandırdığı, A vadeli mevduat hesabı ile hem şubeye gidilmek zorunda kalınmadığını, hem de şube kanalı ile açılan mevduat hesaplarından daha yüksek getiri elde edildiği bildirildi.
Bankanın açıklamasına göre, günün her saatinde şubeye gitmeden tüm Vakıfbank ATM'lerinden, avantajlı mevduat faiz oranları ile vadeli hesap açılabilecek. ATM'lerden 1.000 TL, 1.000 Dolar, 1.000 Dolar karşılığı Avro ve üzeri miktarlarda, Vakıfbank güncel faiz oranının üzerinde bir oranla vadeli hesap açılabilecek. Vadeli hesabın vadesi bir günden 750 güne kadar müşteri tarafından belirlenebileceği gibi, esnek vade seçeneklerinden yararlanılabilecek.  Açıklamada, banka müşterilerinin günün her saatinde, Vakıfbank şubelerine gitmeden tüm ATM'lerden vadeli mevduat hesabı açılabileceği belirtilerek, "Bu uygulamamızla, müşterilerimiz yüksek faiz oranlarından yararlanabiliyor.
Vadeli hesap açmak için en yakın Vakıfbank ATM'sine gidilip ‘hesap işlemleri' menüsünden ‘vadeli hesap açma' alt menüsünü seçmek yeterli" denildi.