Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Güney Asya’nın Yükselen Yıldızı VİETNAM ve özellikle son yıllarda birçok alanda Çin’in alternatifi durumuna gelen fırsatlar ülkesi KAMBOÇYA’ ya Yurt Dışı İş Gezisi düzenleneceğini açıkladı.  16 – 23 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan geziye katılmak isteyenlerin 26.04.2016 Salı saat 14.00’e kadar şahsen başvurmaları gerekiyor.

KOSGEB Destek kapsamında olan organizasyonda  KOSGEB Desteğinden yararlanmak için de TSO bünyesindeki KOSGEB Temsilciliği ile irtibata geçilmesi gerektiğine dikkat çekilirken şu açıklama yapıldı:

KOSGEB Desteği alabilecek sektörler: “Metal, Sac Ticareti ve Metallerin Makinede işlenmesi, İnşaat, Sıhhi Tesisat ve İklimlendirme, Kara Yolu Yük Taşımacılığı, Mühendislik Faaliyetleri, Kuyumcular, Ağaç, Kereste ve İnşaat Malzemelerinin satışı, Otomotiv, Elektrikli ev aletlerinin perakende satışı” ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerden oluşmaktadır.

GEZİ PROGRAMI

1.Gün  İSTANBUL  - SINGAPUR:  16 MAYIS  2016

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 11:30’da buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Singapur Havayolları SQ 391 sefer sayılı uçuş ile saat 13:30’da Singapur’a uçuş. Geceleme uçakta.

 

2.Gün  SINGAPUR – HO CHI MINH CITY ( VİETNAM ) :  17 MAYIS 2016

Yerel saat ile sabaha karşı 05:00’da Singapur’a varışın ardından aktarma ile Singapur Havayolları SQ 172 sefer sayılı uçuş ile saat 09:45’te Ho Chi Minh City’e uçuş. Saat 10:55’te Ho Chi Minh City’e varışı takiben otelimize transfer ve yerleşme. Öğleden sonra NS BLUESCOPE COATED PRODUCTS firma ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret  esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL  GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Vietnam’da bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.  Ziyaret sonrası otelimize dönüş.  Geceleme otelimizde.

 

3. AMCHAM VİETNAM İŞ KONSEYİ ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Vietnam’da bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.  Ziyaret sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

4.Gün  HO CHI MINH CITY ( VİETNAM )  :  19 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardından HO CHI MINH CITY TİCARET VE SANAYİ ODASI ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL  İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Vietnam’da bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.  Ziyaret sonrası otelimize dönüş.   Geceleme otelimizde.

 

5.Gün  HO CHI MINH CITY ( VİETNAM ) – SİEM REAP (KAMBOÇYA) : 20 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardından KINGTEX firma ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret  esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL  GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Vietnam’da bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir. Ziyaret sonrası BITEXCO GROUP firma ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret  esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL  GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Vietnam’da bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.  Ziyaret sonrası Ho Chi Minh City Havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Vietnam Havayolları VN 815  sefer sayılı uçuş ile saat 19:35’te Siem Reap’e hareket. Saat 20:35’te Siem Reap’a varışın ardından otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

6.Gün  SİEM REAP ( KAMBOÇYA ) : 21 MAYIS 2016 

Sabah kahvaltısının ardından SIEM REAP TİCARET VE SANAYİ ODASI ziyareti gerçekleştirilecektir. Ziyaret esnasında BİLGİLENDİRMELER VE SEKTÖREL İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR. Kamboçya’da  bulunan çeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.  Ziyaret sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

7.Gün  SİEM REAP ( KAMBOÇYA ) – SİNGAPUR – İSTANBUL : 22 MAYIS 2016 

Sabah kahvaltısının ardından otelden check – out işlemleri ve özel otobüsümüz ile                                                     Siem Reap Uluslararası havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Singapur Havayolları SQ  5024 sefer sayılı uçuş ile saat 16:35’te Singapur’a hareket. Saat 22:15’te Singapur’a varışı takiben aktarma ve Singapur Havayolları SQ 392 sefer sayılı uçuşla geceyarısından sonra saat 01:45’de İstanbul’a uçuş. Geceleme uçakta.

8.Gün  İSTANBUL : 23 MAYIS 2016 

Yerel saat ile   07:45’te İstanbul’a varış.