Alaplı’da Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Alaplı Yurt Müdürlüğünde kalan öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin ettikleri koltuk takımını ihtiyaç sahibi aileye teslim etti.
Alaplı Yurt Müdürü Erhan Yavaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yurt’ta kalan öğrenciler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çok güzel etkinlikler yaptığını söyledi.
Bu tür sosyal sorumluluk projelerini devam edeceğini anlatan Yavaş, “Öğrencilerimizin böyle sosyal sorumluluk projelerinde imza atmaları bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimiz bu yapmış oldukları etkinliklerle hayata daha farklı bakmasını öğrenmekte ve yardımlaşma duygularını geliştirmektedirler. Sosyal sorumluluk projeleri devam edecek.” diye konuştu.


Yurt’ta kalan öğrenci Kadir Akın’da, derslerden arta kalan zamanlarda yurtta açılan kurslara katıldıklarını belirterek, "Yurtta kalan öğrenci arkadaşlarımızla birlikte ihtiyacı olan ailelere yardımda bulunmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Bize her konuda destek olan başta yurt müdürümüz olmak üzere etkinliğimize destek veren İmam hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Eroğlu’na teşekkür ediyoruz.” dedi.